Понад півтори тисячі тернополян вивільнено з-під снігових заметів (ВІДЕО)

Опубліковано в Новини 14.11.2016

Про це повідомляє прес-служба обласного Управління ДСНС в області.

Відтак, станом на 9 годину ранку 14 листопада з "снігового" полону було вивільнено 304 автомобілі та 1573 людини. Для ліквідації снігових заметів на автошляхах протягом доби залучалось 136 механізмів та 295 робітників Служби автомобільних доріг Тернопільської області. Також, до усунення наслідків негоди залучено транспорт ДСНС, сільгосппідприємств та приватних установ. Триває робота працівників бригад РЕМ-у щодо відновлення електропостачання у населені пункти.

Загалом, протягом доби 2016 осіб особового складу пожежно-рятувальних підрозділів 56 разів залучалися для надання допомоги. Також, було задіяно 56 одиниць техніки. На даний час спостерігається утруднення проїзду до 100 населених пунктів області. Разом з тим, ситуація спричинена негодою поступово стабілізується в області.

Фото та Відео: управління ДСНС в області.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.