У тернопільському ТЦ "Епіцентр" відкрили центр масової вакцинації. Імунізують вакциною Pfizer-BioNTech

Опубліковано в Новини 03.09.2021

Центр масової вакцинації, який функціонував на базі спорткомплексу ТНМУ ім. І. Я. Горбачевського (вулиця Коцюбинського, 3) припинив роботу через початок навчального року. Натомість отримати щеплення вакциною Pfizer-BioNTech можна у ТЦ «ЕПІЦЕНТР», що на вулиці Поліська, 7.

- Центр вакцинації працює з 1-го вересня офіційно, 31-го серпня у нас був тестовий формат роботи. У перший день провакцинували 36 осіб, зараз працюють мобільні бригади, які роблять щеплення вакциною Pfizer-BioNTech. Ми розглядаємо на майбутнє можливість наявності в «Епіцентрі» також інших вакцин. У даному центрі вакцинації можна робити щеплення кожного дня більш як 300 людям, — каже директорка департаменту охорони здоров’я ТОДА Ольга Ярмоленко.

Графік роботи центру вакцинації: із 9-ї до 16-ї години щодня. Надалі планують продовжити роботу центру вакцинації до 19-ї години.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.