У Тернополі комунальники працюють цілодобово

Опубліковано в Новини 14.11.2016

Для того, аби розібратись із сніговою проблемою комунальні служби Тернополя перейшли на цілодобовий режим прибирання вулиць від снігових заметів, повідомляють в управлінні ЖКГ.

Так, впродовж минулої доби в місті працювала 51 одиниця спеціалізованої техніки, яка очищала під’їзні шляхи до шкіл, дитячих садків. Також, вчора пріоритетними для очищення від снігу були ділянки, по яких рухається громадсько-пасажирський транспорт; магістральні шляхи та під’їзди до важливих об'єктів, таких як медичні заклади.

Разом з тим, ліквідація снігу на вулицях вчора виявилось малоефективною, адже впродовж доби спостерігався сильний вітер та снігопад. До того ж, деякі тернополяни самотужки вирішили боротись із негодою та згруповано виходили на прибирання своїх прибудинкових територій.

В управлінні ЖКГ додають, що прибирання дворів та заїздів до них ускладнювалось або ж унеможливлювалось оскільки в них перебувала велика кількість припаркованих автомобілів, через які не могла заїхати спеціальна техніка.

На разі роботи по очищенню вулиць від снігу продовжаться: "Сьогодні, 14 листопада, будуть проводитися роботи з очищення та вивезення снігу з міста, розчищенню тротуарів, пішохідних ділянок та дворів", - повідомляють в управлінні ЖКГ. 

До слова, в міській раді також зазначають, що всі, хто зірвав виїзд громадського транспорту та прибирання міста, будуть притягнені до відповідальності.

Фото: з вільних джерел.

2 коментарі

  • Коментувати Сем листопада 15 2016 Автор Сем

    Брехня це все. Не прибирають. Надал нехай всі свої заяви запхає в одне місце.

  • Коментувати Tank листопада 14 2016 Автор Tank

    за три дні зустрів одного жеківського тракторця і ВСЕ! Де ті 51 одиниця??????????

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.