Школи та дитячі садки у Тернополі сьогодні працюють

Опубліковано в Новини 14.11.2016

Діти та дорослі добираються хто як: самоходом, авто, чекають громадський транспорт.

Сьогодні, 14 листопада, тернопільські дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади працюватимуть у звичайному режимі, про це вчора повідомила прес-служба міської ради. За словами міського голови Сергія Надала, комунальники працюють у посиленому режимі, до ранку шляхи до навчальних закладах частково розчистили.

Нагадаємо, що у Тернополі менше, аніж за добу, випала місячна норма снігу. У зв’язку з сильними снігопадами у місті працює цілодобовий оперативний штаб з ліквідації снігових заметів.

Міська рада закликає водіїв без потреби утриматися від поїздок містом, змінити шини на зимові, дотримуватися Правил дорожнього руху та не залишати свої автомобілі посеред дороги, оскільки це ще більше ускладнює рух. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.