«Страшно уявити, як все буде виглядати ще через 30 років», – зборівчани про стан місцевого стадіону

Опубліковано в Новини 25.08.2021

Зборівчани скаржаться на занедбаний стан місцевого стадіону.

У мережі пишуть, що такий вигляд стадіону зовсім не приваблює гостей, радше навпаки.

– Я прийшов подивитися на реконструкцію Зборівської битви і, можливо, охочі з інших міст по запрошенню реклам на трасі. Приємно, коли гості прийшовши на наш стадіон побачать таку картину, написав Vlad Leskiv у спільноті "Зборів - громада моєї мрії".

У коментарях користувачі поділяють думку автора допису, однак зазначають, що чимало сміття після себе залишають відвідувачі стадіону.

– Страшно уявити, як все буде виглядати ще через 30 років такого "розвитку"... прокоментував Roman Melekh.

– Хочу сказати ще одне. Після козацької постанови (вистави) люди які перебували на трибунах, випивали слабоалкогольні напої, воду, їли круасани, чипси, соняшник, так все залишили, встали і пішли, – додав Dimon Zahidua.

– Останній ремонт (косметичний) здійснено десь у 2009р., під час якого місцями поштукатурили, побілили та частково поставили сидіння (подейкують що вже тоді були б/у). Я не захищаю вандалів чи владу, але сидіння теж мають термін служби. Сучасні сидіння виготовляють з полімерів і вони є міцнішими а наші вже давно відслужили своє. Взагалі стадіон є аварійним та має бути закритим. Звернув сьогодні увагу на стіну від цвинтара - стіна відколюється від трибун і загрожує обвалом на дорогу. Сумно також і від стану, відносно нових, тренажерів на верхньому майданчику... Місто навряд чи потягне капітальний ремонт, але "стукати" треба, можливо, і відчинять, написав Роман Переймибіда.

Фото: Vlad Leskiv 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.