Друга черга будівництва «Водної арени Тернопіль» - на завершальному етапі

Опубліковано в Новини 25.08.2021

Друга черга будівельних робіт на території веслувального каналу з інфраструктурою "Водна арена Тернопіль" — на фінальному етапі. Об’єкт реалізується у межах Програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

- "Водна арена Тернопіль" — масштабний та важливий об’єкт для спортивної спільноти України. Наразі, завершується друга черга будівництва. Вже незабаром на території арени проводитимуть чемпіонати з водних видів спорту, як на національному, так і на міжнародному рівні, — зазначив заступник Міністра розвитку громад та територій Іван Лукеря.

"Водна арена Тернопіль" розрахована на тисячу глядацьких місць. Варто зазначити, що у 2020 році тут побудували гідротехнічні та спортивні споруди, суддівську вежу, глядацькі трибуни та конференц-зал на 670 осіб. Цьогоріч завершується будівництво майданчиків для нагород спортсменів, облаштування сучасної системи обліку часу змагань "TimeSystem" та пускових систем "Альбано" (це метод маркування трас байдарок, каное та греблі з використанням ліній буїв).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.