Матері загиблого Героя України Володимира Питака вручили сертифікат на житло

Опубліковано в Новини 25.08.2021
Тернопільська обласна рада ухвалила рішення про передачу квартири матері загиблого Героя України Володимира Питака.
 
Сьогодні голова облради Михайло Головко разом із головою Тернопільської обласної державної адміністрації у Дарахові вручили сертифікат на отримання житла пані Мирославі Питак.
 
– Ми, українці, зобов’язані пам’ятати про Героїв, кращих синів і дочок, які віддали найцінніше — своє життя за волю рідної країни та завдяки яким маємо змогу відзначати День відновлення Незалежності України. Наш святий обов’язок також опікуватися родинами загиблих військовослужбовців.
 
Володимир Питак був солдатом 128-ої гірсько-піхотної бригади, воював за Дебальцеве. Загинув у 2015 році в бою біля села Санжарівка. За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, Володимир Питак посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
 
Схиляємо голову перед пам’яттю Героя! Дякуємо матері нашого Захисника — пані Мирославі за виховання сина — справжнього патріота рідної держави!  зазначив Михайло Головко.
 
Голова обласної ради також наголосив на тому, що облрада й надалі допомагатиме родинам загиблих військовослужбовців.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.