Тернопільський обласний клінічний онкологічний диспансер придбає медичний лінійний прискорювач

Опубліковано в Новини 20.08.2021

Депутатський корпус підтримав проект рішення «Про надання  комунальному некомерційному підприємству «Тернопільський обласний клінічний онкологічний диспансер» Тернопільської обласної ради дозволу на отримання кредиту з метою придбання медичного лінійного прискорювача».

Комунальне некомерційне підприємство «Тернопільський обласний клінічний онкологічний диспансер» Тернопільської обласної ради матиме змогу укласти, відповідно до норм чинного законодавства, кредитний договір з акціонерним товариством «Державний експортно-імпортний банк України» з метою придбання медичного лінійного прискорювача, повідомляє ТОР.

Тернопільська обласна рада бере на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання умов кредитного договору, у тому числі за рахунок виділення з обласного бюджету коштів у строки й розмірах, які будуть необхідні для повного та своєчасного виконання умов кредитного договору, протягом терміну його дії.        

Придбання апарату дозволить підвищити якість променевої терапії онкологічних хворих відповідно до міжнародних протоколів і подальшого розвитку онкологічної служби області.

Окрім того, відповідно до проекту рішення про зміни до бюджету на 2021 рік, 4,5 млн грн спрямували на будівництво корпусу комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний клінічний онкологічний диспансер».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.