У віддалених селах Тернопільщини мобільні бригади щоденно вакцинують мешканців

Опубліковано в Новини 20.08.2021

У вівторок 17 серпня заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Михайло Гапула відвідав із робочою поїздкою Великогаївську, Великобірківську, Підгороднянську, Великоберезовицьку громадизадля  обстеження стану вакцинації мешканців.
У всіх громадах відбулись зустрічі з активом громади, працівниками органу місцевого самоврядування, медиками та освітянами. Наголосили, що вакцинація – одне з першочергових завдань яке стоїть зараз перед всіма нами та один з найбільших викликів.
У Підгороднянській, Великобірківській та Великоберезовицькій громадах вакцинацію забезпечують КНП «Тернопільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Великоберезовицької селищної ради, а вакцинацію здійснюють в пунктах щеплень за адресами:
м. Тернопіль, вул. Князя Острозького, 9, с. Мишковичі, вул Надрічна 25
Також працюють мобільні бригади, які вакцинують у віддалених селах та великі колективи, записатись на вакцинацію можна додатково у селищній раді.
У Великогаївській громаді працює два пункти щеплення: в с. Великі Гаї, вул Галицька, 113 та в с. Баворів, вул Лесі Українки, 10.
Крім того, під час візиту оглянули пункти вакцинації, де безпосередньо відбуваються щеплення населення.

 

Джерело: ТОДА

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.