На Тернопільщині в перукарні виявили неоформлених працівників

Опубліковано в Новини 18.08.2021

Інспектори праці Управління Держпраці провели чергове інспекційне відвідування у підприємця, який здійснює господарську діяльність у перукарському салоні, розташованому в одному з сіл Тернопільського району.

Під час заходу контролю було виявлено двох працівників, один – з яких виконував трудові функції за посадою перукаря, а інший – виконував будівельні роботи з облаштування території біля закладу підприємництва.

За використання не задекларованої праці до роботодавця вживаються заходи відповідно до наданих повноважень. За фактичний допуск працівників до роботи без належного оформлення з ними трудових відносин передбачено адміністративну, фінансову та кримінальну відповідальність.

Окрім того, розпорядчим документом роботодавця зобов’язано узаконити трудові відносини з найманими працівниками.

Нагадаємо, нещодавно в одному зі спальних районів міста Тернополя інспектори праці виявили ще двох неоформлених працівників перукарні.

Управління Держпраці в Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.