З-під громадського закладу у Тернополі поцупили велосипед

Опубліковано в Новини 18.08.2021

Потерпіла залишила велосипед без нагляду поблизу одного із громадських закладів на бульварі Данила Галицького.

Повідомлення про злочин надійшло до співробітників Тернопільського районного управління поліції від 28-річної жительки обласного центру. У неї викрали велосипед.

За словами потерпілої, вона разом з дитиною зайшла перепочити в кафе. Свій двоколісник залишила при вході  на вулиці. Коли ж вийшла, транспортного засобу вже не було.

В ході розшукових заходів оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 28-річний житель Тернополя. Крадений велосипед він встиг здати до ломбарду.

Під час перевірки поліцейські встановили, що тернополянин причетний ще до двох фактів незаконного заволодіння чужим майном.

Щодо фігуранта розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.