У «Бучачагрохлібпромі» пройшли перші випробування нового високотехнологічного зерносховища та італійської зерносушки (фото, відео)

Опубліковано в Новини 11.11.2016
На потужному підприємстві «Бучачагрохлібпром» у ці дні відбувається випробування нового високотехнологічного зерносховища та зерносушки італійської фірми «Bonfanti».
Вже зараз нове обладнання зарекомендувало себе з найкращої сторони.
 
На території підприємства ТзОВ «Бучачагрохлібпром» кілька місяців відбувалися роботи з будівництва сучасного високотехнологічного елеватора, об’ємом зберігання 40 тис. тонн, а також автоматизованою лінією відвантаження на залізничний та автомобільний транспорт.
 
- Ми надзвичайно зацікавлені в будівництві цього елеватора,  введення його в  експлуатацію дає можливість найперше, своєчасно і в найкоротший термін зібрати урожай з поля, щоб максимально уникнути втрат і зберегти всі якісні показники зерна. Сучасні матеріали, технології, а також процеси аспірації, які застосовані при будівництві елеватора, дають можливість якісно очистити, правильно просушити  і підготувати зерно до тривалого зберігання або до відвантаження на автомобільний чи залізничний транспорт, - розповів комерційний директор ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Іван Откидач.
 
У свою чергу, голова спостережної ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Петро Гадз висловив задоволення запуском нового обладнання.
 
-  Це надзвичайно потужне новітнє обладнання, - зазначив Петро Іванович. – Вже у перші дні зерносушка італійської фірми «Bonfanti» зарекомендувала себе з найкращої сторони. За добу вдалося висушити 2 тисячі тонн кукурудзи при вологості 24%. Для нашого підприємства це значний крок уперед у технологічному процесі підготовки зерна.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.