Пішов купатися і втопився: у ставку на Тернопільщині знайшлии тіло 59-річного чоловіка

Опубліковано в Новини 17.08.2021
Нещасний випадок на воді трапився в селі Борсуки Кременецького району. Близько 13:20 на лінію "102" надійшло повідомлення від жителя села про те, що у місцевому ставку він виявив тіло односельчанина. 59-річний чоловік пішов купатися і втопився.
 
При огляді тіла судово-медичний експерт слідів насильницької смерті не виявив. Відомості про подію правоохоронці внесли в єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно із статтею 115 Кримінального кодексу з позначкою "нещасний випадок"
 
З початку року на водоймах області загинули 24 людини, з них 4 неповнолітніх. Поліцейські вкотре наголошують дотримуватись правил безпеки: не купатися у невідомих та не пристосованих для цього місцях, а головне – не заходити у воду у стані алкогольного сп’яніння.
 
Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.