«Сміття, плювки, недопитий самогон»: дитячий майданчик на Тернопільщині закидали непотребом

Опубліковано в Новини 16.08.2021

Жителі Великої Березовиці скаржаться на купи сміття, залишені невідомими біля дитячого майданчику у дворі одного з місцевих будинків.

Про це люди розповіли у спільноті «Правда Про Велику Березовицю».

–  Стало  ЗВИЧКОЮ і традицією  окремих сімейок  будинку   розпивати алкогольні напої  та безцеремонно свинити кругом  як  самим , так і  давати привід  свинити ЧУЖОМУ ЗБРОДУ , які бачать  «рідну стихію» і злітаються на подвір’я, як мухи на гній! Дитячий майданчик коло будинку Микулинецька 34 перетворили в попойку -  свинюшник, – каже автор допису. – Все це відбувається на очах підростаючого покоління. А далі оргії затягуються  і до світанку. Після вакханалій  залишають за собою купу сміття, плювки, недопитий бімбар, риганину. Народна мудрість гласить: «ПОГАНА ПТИЦЯ, ЩО СВОЄ ГНІЗДО ПАСКУДИТЬ» ! СХАМЕНІТЬСЯ  «ЩИРІ ХРИСТИЯНИ»!  ДЕ ВИ РОСЛИ І ХТО ВАС ВИХОВУВАВ?! ЧИ ВИ Є ЛЮДИ ЧИ БИДЛО, ЯКЕ РОЗУМІЄ ТІЛЬКИ МОВУ ПАЛИЦІ?

У обговоренні мешканці будинку зазначають, що вони слідкують за чистотою двору.

– Читаючи відгуки про мешканці, мені ніби в душу плюнули. Так люди інколи теж відпочивають, тому що десь треба вийти і подихати свіжим повітрям, відпочити хоть пару хвилин. Нам теж важко бачити свинюшник, але ми не можемо дати ради з молоддю, яка приходить і витворяє тут чудеса. Не раз викликали міліцію. Можливо хтось не знає, що і його дитина витворяє чудеса. Того дня ми з сім'єю були теж десь до дев'ятої. Алкогольних напоїв ніхто не розпивав, так як унас не п'ють, поїли шашлика. Ми порибалити, так якісь бутики були у пакетах. Син ішов з церкви, так як загортав траву біля 22.00. То іще не було нікого. Цей жах почався пізніше, – розповідає Liliya Shaynyuk. – Ця молодь кричала бігала по грядках, машини гуділи. А цей свинюшник я побачила з ранку йшовши на роботу. Вибачайте не встигла поприбрати. Нам жильцям найбільш це болить на душі, ми теж хочемо відпочивати, щоб приємно зайти було на подвір'я. Але я прийшовши з роботи я таки поприбирала з тих столів. Невже ви думаєте що для нас це приємно? Так, що не варто про всіх це говорити. Можливо хтось бачив, чи впізнав когось прошу напишіть.

– Так насправді на цьому фото все це виглядає дуже сумно, але у мене запитання до автора цього фото хто вам дав право обзивати усіх мешканців цього будинку, якщо ви знаєте хто це зробив то назвіть будь ласка імена цих людей, тому що за цим столом сидять не тільки мешканці цього будинку, але й із сусідніх будинків також, – додає Ivan Lutskyi.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.