«Довела дитину до сліз»: на Тернопільщині лікар вигнала пацієнтів з кабінету

Опубліковано в Новини 12.08.2021

У мережі люди скаржаться на некомпетентність однієї з лікарів Монастириської лікарні.

За словами місцевої жительки Жені Максимчук-Бойко медик виставила її разом з дитиною з кабінету.

Своєю історією жінка поділилася на власній сторінці у мережі.

– Сьогодні проходячи медогляд зі свою 6-річною донькою,зіткнулася з некомпетентністю одного з лікарів нашої поліклініки. Окуліст ставилася по-хамськи до мене і дитини. З порога кабінету почала істерично кричати, що не приймає дітей і ніяких підписів ставити не буде. Ідіть,  де хочете перевірятися,хоч до Києва. Не пояснюючи навіть причини чому, – розповідає жінка. – В той час як медсестра запропонувала перевірити дитині зір,вона поводила себе не адекватно ,закриваючи собою табло з малюнками для перевірки.

За словами пані Євгенії, гучним криком медик довела дитину до сліз.

– Після чого почала виставляти нас з кабінету з словами: «Вон з мого кабінету». Навіть після її розмови з керівництвом, вона все одно вигнала нас. І я сьогодні була така не одна. Так як багато діточок зараз проходять медогляд перед школою. Вона так само себе поводила і з ними, – додає жінка.

У обговоренні люди кажуть, що у Монастириськах такий випадок вже не вперше.

Чи є в районі дитячий офтальмолог?Якщо немає,тоді я нерозумію керівництва,офтальмолог потрібен як дорослим так і дітям,навіщо працевлаштовувати лікаря який дітям не допоможе,,їдьте де хочете" Бувають дуже різні випадки,де потрібна буде негайна допомога офтальмолога..... – пише Руслана Горєлова.

В нашій поліклініці дійсно немає дитячих спеціалістів, окрім дерматолога який цього року підвищив свою кваліфікацію! Тому лікарі не мають права працювати з дітьми, адже там і діагностика захворювання і саме лікування кардинально відрізняється, – каже Кристина Войцехович.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.