Іспанський музикант Карлос Лопез та джазова зірка Скандинавії виступлять у Тернополі

Опубліковано в Новини 10.11.2016

2,3 та 4 грудня у Тернополі відбудеться ХІ міжнародний джазовий фестиваль «JazzBez». У перший фестивальний день на глядачів чекатиме іспанська зірка джазу Карлос Лопез.

Карлоса Лопеза на батьківщині називають лідером джазового руху, віртуозним та неперевершеним барабанщиком та яскравим композитором. Цей музикант ще є організатором найбільших джазових фестивалів Іспанії і грав на одній сцені з такими американськими знаними джазменами, як BennyGreen, BobMover чи AlbertSanz.

Спеціально для тернополян Карлос зі своїми знаними колегами представить альбом  «LettersFromKøbenhavn».

Разом з ним на сцені виступить один з найбільш обдарованих джазменів сцени Скандинавії JoelIllerhag (якого ще називаються «шведським бас-феноменом»), уродженцем Канарських островів NatanaelRamos, польським джазовим саксофоністом MaciejKadziela та галісійським джазовим піаністом XanCampos.

Також на «JazzBez» з 2 по 4 грудня у Тернополі ви почуєтеBudniak/BakovskyIntermediumQuintet (Pol-Mda-Ukr),Skicki-Skiuk (Pol), David Friesen&AndrewArnautowProect (USA/Ua ), Karnas-Gnydyn Quartet (Pl-Ua) та Sisiters InJazz (Usa-Pol-Jap-Swe-It) 

Поважай себе - слухай джаз! Деталі ви знайдете у VKабо FB

Квитки у ЦУМі, касі Драмтеатру та на сайті  Gastroli.ua:


▫ https://gastroli.ua/events/3648 
▫ https://gastroli.ua/events/3663 
▫ https://gastroli.ua/events/3664 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.