У мешканця Тернопільщини видурили понад 250 000 гривень

Опубліковано в Новини 12.08.2021

Понад 250 тисяч гривень віддав житель Монастириськ за автомобіль, власником якого так і не став. Зловмисник, котрий обіцяв доставити транспортний засіб з Німеччини, отримавши гроші, перестав виходити на зв'язок.

Шахрайський випадок задокументували співробітники відділення поліції №2 міста Бучача. До них із заявою звернувся житель Монастириськ і повідомив про те, що його ошукав чоловік, пообіцявши пригнати з-за кордону авто, проте в домовлений час зустріч не відбулася, а зв'язок із зловмисником перервався.

Поліцейські встановили, шахрай до останнього грав свою роль, аби видурити у жертви якнайбільше грошей. Пересилав потерпілому документи, які свідчили начебто про купівлю автомобіля, про перетин кордону, розмитнення, навіть надіслав номер талону для реєстрації авто. Замовник мав отримати свій транспортний засіб  в одному з відділень сервісного центру, куди приїхав, аби поставити омріяну автівку на облік. Та ні машини, ні продавця так і не дочекався. Згодом з’ясувалося, що й ніякого запису в сервісний центр не було – все це ретельно спланована шахрайська схема. Зі слів  потерпілого, загалом він перерахував на банківську картку пройдисвіта понад 250 тисяч гривень.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.