У Тернопільській області судитимуть чоловіка, який запропонував 10 000 грн поліцеському

Опубліковано в Новини 10.08.2021

Кременецькою окружною прокуратурою скеровано до суду  обвинувальний акт стосовно жителя Дубенського району Рівненської області, котрий в липні 2021 року запропонував працівнику поліції неправомірну вигоду за непритягнення його до адміністративної відповідальності (ч. 1 ст. 369 КК України).

За версією слідства, водій, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, порушив правила дорожнього руху, у зв’язку з чим був зупинений працівниками поліції на  одній із вулиць в с. Бриків Кременецького району.
Під час роз’яснення водію автомобіля необхідності складання адміністративного протоколу через його правопорушення, він висловив пропозицію про надання 10 тис. грн неправомірної вигоди працівнику поліції за непритягнення до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 130 КУпАП.
Завершено розслідування, що здійснювали слідчі поліції за  ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція службовій особі, надати неправомірну вигоду за невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто пропонує будь – яку дію з використанням наданого їй службового становища).

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури   

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.