Випускниця тернопільського університету виборола бронзу Олімпійських ігор

Опубліковано в Новини 05.08.2021

Випускниця факультету фізичного виховання ТНПУ ім. Володимира Гнатюка Ірина Коляденко виборола бронзу Олімпійських ігор 2020 у Токіо.

Про це повідомляє управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА. 

Українська борчиня Ірина Коляденко стала другою представницею жіночої боротьби, яка здобула бронзову нагороду для медальної скарбнички української збірної на Олімпійських іграх у Токіо. 22-річна Ірина продемонструвала впевнену боротьбу у ваговій категорії до 62 кг. Як повідомляє НОК України, за словами спортсменки, найтяжче на шляху до п’єдесталу було витримати психологічне навантаження.

«Було нелегко після програшу у півфіналі. Але налаштуватися на «бронзову сутичку» мені допоміг мій тренер. Я вдячна за нагороду. Це був тяжкий шлях, і я рада, що його пройшла з такою класною командою, - поділилася Коляденко.- Зараз хочу відпочити. А планувати, що далі - будемо вже, коли повернусь на килим. Але ціль не змінюється – олімпійське золото».

Ця олімпійська медаль є вдвічі приємною подією для спортивної спільноти Тернопілля, оскільки Ірина Коляденко є випускницею факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.