Наталія Стребкова подякувала всім за підтримку на Олімпійських іграх-2020

Опубліковано в Новини 04.08.2021
Наталія Стребкова (Солтан) — вихованка Тернопільської обласної школи вищої спортивної майстерності, член збірної України, випускниця факультету фізичного виховання ТНПУ ім. В Гнатюка, майстер спорту України міжнародного класу стала єдиною представницею Тернопільщини на Олімпійських іграх-2020, які цими днями проходять в Токіо. 

У забігу на 3000 метрів з перешкодами Наталія Стребкова не змогла подолати етап кваліфікації, фінішувавши в першому попередньому забігу з результатом 9:49.15, повідомляє ТОР. 

По завершенні змагань спортсменка подякувала усім за підтримку. 

«Дякую! Хочу подякувати всім хто мене підтримував словами, хто писав коментарі і повідомлення! Я не очікувала такоооої підтримки. Ви нереальні! З такими людьми можна і край боронити. Безмежно вдячна!» — написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Nataliia Strebkova.

Нагадаємо, Наталія Стребкова — срібна призерка молодіжного чемпіонату Європи 2017-го року, фіналістка Чемпіонату Європи 2018-го року та Чемпіонату Європи в приміщенні 2021-го року, багаторазова чемпіонка України.

Фото зі сторінки Наталії Стребкової. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.