На Тернопільщині під час суперечки п'яна жінка штрикнула ножем у живіт 58-річного односельчанина

Опубліковано в Новини 04.08.2021

Чоловікові медики діагностували проникаюче поранення верхньої третини черевної порожнини.

Про інцидент з односельчанкою поліцейських повідомив потерпілий. На місце події вихала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 у місті Шумську. З’ясувалося, чоловік прийшов на подвір’я односельчанки, аби поговорити з її знайомим, з котрим жінка в цей час розпивала алкогольні напої. Непроханого гостя молодиця намагалася прогнати, проте той наполягав, аби знайомий пішов з ним. Як останній аргумент 34-річна молодиця використала кухонний ніж.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.