У Тернополі зменшать споживання газу

Опубліковано в Новини 09.11.2016

Сім котелень на альтернативних видах палива повинні запрацювати в Тернополі до кінця цього опалювального сезону, повідомляють в управлінні ЖКГ.

Щоправда, обслуговуватимуть вони заклади бюджетної сфери. На разі вже три такі котельні змонтували, над іншими ще працюють. Рішенням перейти на альтернативні види палива стало бажання зекономити кошти та поступово відмовитись від споживання російського газу.

"Понад 8 тисяч кубічних метрів газу та близько 20 мільйонів гривень планують зекономити в Тернополі завдяки котельням, які працюватимуть на альтернативних видах палива.  Таким чином російський газ поступово замінять українським паливом", - зазначають в управлінні ЖКГ.

Також, повідомляють, що подібна котельня працює на базі третьої лікарні. За попередній опалювальний сезон там зменшили споживання енергоносіїв до 30%.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.