Золоту та срібну нагороди вибороли тернопільські веслувальники у фінальній частині командного чемпіонату України

Опубліковано в Новини 02.08.2021

Понад 450 юних веслувальників зібралися в місті Умань, щоб розіграти комплекти нагород командного чемпіонату України з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат.

Команду Тернопільської області представляли вихованці КДЮСШ з водних видів спорту Тернопільської міської ради та Бережанської ДЮСШ, які попередньо пройшли "сито" відбору на зональних змаганнях, що відбулись в селі Добротвір Львівської області. За умовами відбору, до фінальної частини чемпіонату допускались лише веслувальники, які завоювали призові місця на зональних змаганнях, повідомляє управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

Отже, золоті нагороди вибороли Єлізавета Ліщина та Яніна Кушнір у байдарці-двійці на дистанції 1000 метрів серед дівчат молодшої вікової групи.

Срібна нагорода дісталася Ірині Марцюк у байдарці-одиночці на 200 метрівці серед дівчат старшої вікової групи. Тренери Ігор Ладика та Валентина Кудрявцева з КДЮСШ з водних видів спорту.

Четвертими фінішували Максим Самборський та Богдан Гасій у байдарці-двійці на 500 та 200 метровій дистанції серед юнаків старшої вікової групи.

Ірина Марцюк у парі з Богданою Казмірчук показали шостий результат у байдарці-двійці на 200 метрівці серед дівчат старшої вікової групи.

Також шостий результат у вихованки Бережанської ДЮСШ Олександри Ковальської у байдарці-одиночці на дистанції 1000 метрів серед дівчат молодшої вікової групи.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.