Ремонт приймального відділення Тернопільської комунальної міської лікарні №2 - на завершальному етапі

Опубліковано в Новини 02.08.2021

Тернопільська комунальна міська лікарня №2 включена до переліку 122-ох приймальних відділень в Україні, що беруть участь у програмі «Велике будівництво». Головне завдання проєкту - проведення всіх приймальних відділень до одного стандартного вигляду та забезпечення сучасним медичним обладнанням.

Під час робочої поїздки перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Ігор Дем’янчук оглянув виконання робіт.

- Торік на базі Тернопільської комунальної міської лікарні ремонтні роботи проводилися одночасно на декількох об’єктах: облаштовували додаткове приймальне відділення для надання допомоги пацієнтам на COVID-19, виконувався монтаж стаціонарного кисневого генератора. А також третій об’єкт – це реконструкція приймального відділення. Сьогодні ми бачимо уже  результати практично виконаних робіт, - зазначив Ігор Дем'янчук.

Відтак, згідно з проєктом, у приймальному відділенні лікарні №2 було передбачене облаштування рецепції, консультативно-оглядових приміщень, зали для очікування пацієнтів і супроводжуючих, вбиральні для пацієнтів. Приймальні матимуть три входи: в’їзд для автотранспорту ШМД через павільйон або критий навіс, вхід для планових хворих та окремий бокс для пацієнтів з ознаками інфекційної хвороби.

Додамо, що в області реконструюють 6 приймальних відділень - три у Тернополі, по одному у Чорткові, Кременці та Бережанах.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.