У Тернополі мікрорайони міста змагатимуться у швидкості

Опубліковано в Новини 16.07.2021

У суботу , 24-го липня, на набережній Тернопільського ставу відбудуться командні змагання з бігу «Битва мікрорайонів».

Про це розповіли на сторінці події.

–  У місті є близько 10 мікрорайонів : Аляска, Канада, Дружба, Центр, Кутківці, Сонячний, Східний, Новий світ, Тинда, Оболоня, Петрики, Загребелля. Кожен може виставити свою команду з 5 осіб, до складу якої обов'язково повинна бути включена принаймні 1 дівчина.  Від одного мікрорайону може бути як 1, так і 2-3 чи більше команд, – йдеться у описі події. –  Учасниками можуть бути хлопці і дівчата будь-якого віку. Поділу на вікові категорії при підрахунку результатів не буде. Неповнолітні учасники повинні прийти з батьками. Кожна команда буде мати назву, яка б показувала його приналежність до свого мікрорайону. Наприклад: Бігуни з Тинди, Банда з Східного, Дружбани, з Центру.

Організатори додають, що цілей у події декілька. зокрема: познайомити бігунів міста та  кожного окремого мікрорайону між собою,  вивчити нові маршрути в межах свого мікрорайону та розпочати тренуватися командою для якомога кращого виступу на змаганнях.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.