У Тернополі забило каналізацію через шкірку з кавуна (фото)

Опубліковано в Новини 15.07.2021

На вулиці Коновальця у Тернополі невідомі викинули шкірку від кавуна в каналізацію. Через це місцеві залишилися без води.

Про це у фейсбуці повідомив тернополянин Святослав Журовський.

Сидіть, людоньки, без води в таку жару, бо якісь мегарозуми не змогли шкірки від кавуна донести до смітника, а втопили їх в унітазі, – написав чоловік.

У коментарях користувачі обурюються з цього приводу.

– З такими мешканцями вже скоро перед поселенням в багатоквартирний будинок треба буде екзамен з правил проживання в ньому здавати, або підписувати документ, що з такими правилами ознайомлений, або ставити решітки в каналізаційну трубу на кожному поверсі, написала Anna Lazorko.

– Ооо, то проблема. При чому мозку не мають як чоловіки, так і жінки. Колись по вулиці Руська, у старому будинку, мала сусідів, через яких періодично у мене з унітазу вода лилась, бо хтось скинув в унітаз шкірки грейпфрутів, був одного разу рушник, і, навіть, не повірите, – памперс, прокоментувала Irina Fedotova.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.