«Безумовно, я готовий іти і далі зі своїм міністром», – Михайло Апостол про відставку Авакова  

Опубліковано в Новини 14.07.2021

Учора очільник МВС Арсен Аваков подав у відставку.

Його радник Михайло Апостол з Тернопільщини з цього приводу опублікував на своїй сторінці слова підтримки Авакову та зазначив, що пишається їхньою спільною роботою.

– Понад 7 років в команді МВС України і близько 10 років поряд з Арсен Аваков ! Вдячний Вам за все, пане Міністр! Це були дуже буремні, на жаль, трагічні, але й героїчні часи. Пишаюсь бути весь цей час поруч з Вами. З рештою, всьому і для кожного настає свій час. Безумовно, я готовий іти і далі зі своїм міністром, якщо в цьому буде потреба, іти не опускаючи ні перед ким очі. Мені не соромно за кожен день служби під Вашим керівництвом. Життя триває! Маю честь, написав Михайло Апостол.

До слова, на посаду Авакова вже претендує народний депутат, голова Комітету Ради з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський.

Фото: з відкритих джерел 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.