Відомий тернопільський шоумен вакцинувався від COVID-19 (фотофакт)

Опубліковано в Новини 07.07.2021

Відомий тернопільський шоумен Сергій Притула  сьогодні отримав щеплення від коронавірус.

Про це він розповів на власній сторінці у мережі.

– Виявляється, чіп Гейтса у рідкому стані!!! Масони, які вживляли чіп, сказали, що через місяць зможу роздавати 5G. Вакцинація була оплачена особисто Соросом, пише Сергій Притула. – А якщо серйозно, то 3 місяці тому зареєструвався у Дії на прививку від ковіду. Чекав, чекав, чекав… Зрештою, сьогодні разом з дружиною, були вакциновані на роботі. Радий долучитись до колективного імунітету!

У обговоренні люди поділилися на два табори: одні підтримали його, інші ж – навпаки.

– О, і я також рада долучитися до колективного імунітету. Лишилося тільки сертифікат забрати (і пароль до мережі, яка роздає 5-G вигадати - люблю, знаєте, захищеність, – пише Ірина Чайка.

– Для чого така реклама? Коліть собі що хочете але своіїми такими рекламами ви людей заманюєте в яких виключене критичне мишлення. Цікаво відколи це держава почала дбати про нас і про наше здоров’я ? Задумайтесь і проаналізуйте, – каже Iryna Iryna.

– Сергію ,не дратуйте людей. Навіть, якщо ви чхнете ненароком, хтось напише- не так, як посміли. За вакцину справа кожного особисто. Я теж чекаю 2 вакцинації. Ніхто не примушує, добровільно.Голоси не чую, вай-фай не роздаю поки, – говорить Олена Левчук.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.