Завдяки меценатству керівника «»Доброго самарянина» Володимира Кравця покращуються умови навчання у Вишнівецькій ЗОШ

Опубліковано в Новини 06.11.2016
Завдяки активної діяльності та підтримки директора ПАП «Добрий самарянин» Володимира Кравця школа у Вишнівці продовжує вдосконалювати свою інфраструктуру, тим самим забезпечуючи кращі та більш якісні умови навчання для дітей.

- Приємно, що все почало змінюватись. І все завдяки меценатству Володимира Васильовича Кравця. Саме він виділив свої кошти на перекриття цілого гуртожитку та заміну старого давно постеленого леноліума в школі на новий паркет. Крім того, з допомогою Володимира Володимировича тепер діти мають можливість навчатись за новими партами – розповідає директор Вишнівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Анатолій Островський. 

За словами класного керівника шостого класу Валентини Яковлєвої, раніше учням доводилось постійно горбитись над зошитами. Вчителі переживали за поставу дітей, боялись аби не розвинувся сколіоз: 

- Через старі парти діткам постійно доводилось горбитись над навчанням. Весь педагогічний колектив боявся, щоб вони не зіпсували собі поставу в такому юному віці. На щастя, Володимир Кравець – людина, яка переймається проблемами інших. Саме він виділив кошти і ми змогли придбати нові парти, крісла та сучасну дошку до класу. Тепер дітям комфортно навчатись, - ділиться Валентина Яковлєва. 

Крім того, директор «Добрий самарянин» подбав і за покращення раціону учнів в навчальному закладі. Для цього передав різноманітні продукти харчування на шкільну кухню: 

- У школі навчається чимало дітей, з них – 145 учнів перших-четвертих класів, а також учні з малозабезпечених сімей харчуються безкоштовно. З поміччю Володимира Кравця нам вдалось урізноманітнити меню. Він виділив для наших дітей гречані крупи, борошно, цукор, олію. Це збільшило калорійність і поживність страв, - каже головний повар школи Тетяна Грохольська - Поважаю пана Володимира, як християнина, як підприємливого господаря, і просто як добру людину. 

До слова, директор Вишнівецької школи Анатолій Островський розповів, що благодійна діяльність директора ПАП «Добрий самарянин» не закінчується на їхній школі: 

- Володимир Кравець відповідальна перспективна людина, якій вдалося підняти в районі авторитет села. Я був приємно здивований, коли вдалось побачити як сільські трудівники в Бутині чесно отримують платню, згідно із договором, за оренду паїв: машини підвозять зерно, гречані крупи, олію, цукор тощо. Швидко рухається черга. Хто хоче взяти гроші, той їх отримує, так як і має бути. Пан Володимир – господар і цим сказано все.

- З Вишнівецькою школою у нас вже давно налагоджена співпраця. Директор закладу – дуже відповідальна людина, яка переймається найменшими проблемами школи. Він завжди приходить із конструктивними і нагальними потребами, а ми їх по мірі можливості виконуємо. Допомога школам – один із пріоритетів нашої діяльності, якої ми дотримуємося уже не перший рік, - говорить Володимир Кравець.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.