На Тернопільщині просять відремонтувати клуб, у якому не проводять заходів через небезпеку (фото)

Опубліковано в Новини 30.06.2021

У селі Глядки, яке входить до Тернопільської міської громади, днями з ініціативи місцевих жителів відбувся концерт.

Гості відзначили високій рівень організації. Однак дійство відбувалося просто неба, бо сільський клуб – в аварійному стані.

Про це у фейсбуці повідомила Olichka Lyuta. Вона закликала допомогти відремонтувати клуб, аби патріотичні традиції села не згасали.

– Декілька днів тому була запрошена на святкування дня села у мальовничих Глядках. Була приємно вражена згуртованістю місцевих жителів, їхнім запальним духом, щирістю у відтворенні наших рідних українських пісень, танців, гуморесок, віршів,  у передачі цих традицій від стареньких до молодих. Було весело, гучно, дійсно по-нашому, по-українськи… Все було організовано, продумано до дрібниць. Але приміщення, яке колись виконувало місію так званого «сільського клубу», осередку духовності та дозвілля, сьогодні аж ніяк не вписується у норми безпечної будівлі для проведення таких заходів… Тож прошу усіх по можливості зробити репост і можливо таким чином привернути увагу місцевої влади до даної проблеми… Нехай Україна завжди цвіте, нехай наша традиція ніколи не вмирає! Слава Україні! написала Olichka Lyuta.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.