«Добрий самарянин» привітав дитячий танцювальний колектив з ювілеєм 

Опубліковано в Новини 04.11.2016

У село Максимівка на Збаражчині днями відзначали День захисника України та ювілей місцевого дитячого колективу «Ассоль». На запрошення громади вшанувати бійців та привітати маленьких ювілярів з’їхалися захисники України – заступник командира «Збруч» майор Віталій Прокопчук, голова громадської організації «Побратими Тернопілля», кіборг Ярослав Білоус, колишній боєць 73 морського центру спеціальних операцій Володимир Балдюк, депутат районної ради, голова фракції «Добрий самарянин» Юлія Цимбалюк, гості зі Збаража, Тернополя та сусідніх сіл. 

У парку Гідності разом зі священиками відправили молебень за мир в Україні, згадали бійців, які захищають незалежність, та убієнних. Подякували волонтерам з Максимівки, в тому числі й дітям, які допомагають ліпити вареники, малюють листівки солдатам. Піснями і танцями у сільському клубі привітали і ювілярів – дитячий танцювальний колектив «Ассоль», який за сприяння місцевої ГО «Максимівські ініціативи» святкує своє п’ятиліття. 

- Побувавши тут, я твердо переконався, що недаремно ми з друзями стояли на смерть там, на Сході. Відповім зрадникам, скептикам та відвертим сепаратистам на їхнє: «Що ви там захищаєте?». Дивлячись на ці юні обдарування, бачиш, кого і від кого ми захищаємо. Колись ми розбагатіємо. А зараз всім треба боронити рідний край, – відзначив Володимир Балдюк та вручив дітям шеврон 73 морського центру спецпризначенців і прапор України, привезений з фронту. 

З цінними подарунками до дітей звернулася і депутат районної ради, голова фракції «Добрий самарянин» Юлія Цимбалюк. Вона вражена талановитістю юних танцюристів, адже лише за 5 років роботи колективу діти  показують дуже високі досягнення. Від імені керівника ПАП «Добрий самарянин» Володимира Кравця вона вручила корзину квітів та солодощів у формі корабля із червоними вітрилами, якого так чекала Ассоль. Також Юлія передала грошову винагороду в сумі 5 тисяч гривень на різні потреби дитячого колективу.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.