У селі на Тернопільщині відбувся футбольний турнір (фото)

Опубліковано в Новини 22.06.2021

21 червня 2021 року  на місцевому стадіоні с.Передмірка пройшов відкритий турнір із футболу пам’яті Григорія Дробоцького.

У турнірі взяли участь  команди з сіл Борщівка, Передмірка, Маневе та міста Ланівці, повідомляють на сторінці Борсуківської об'єднаної територіальної громади.

На  початку змагань учасники вшанували хвилиною мовчання земляка та колишнього гравця  місцевих футбольних команд Григорія Дробоцького.

Боротьбу за перемогу в турнірі вели команди ветеранів футболу віком понад 35 років.

У підсумку змагань, ІІІ місце посіла команда села Борщівка, друге місце в активі футболістів з Передмірки, а перше місце та кубок турніру виборола команда з міста Ланівці.

За одностайним рішенням оргкомітету серед кращих з  гравці визнано Федчука Івана, кращим воротарем турніру визначено Василя Мацюка, а кращим бомбардиром турніру став Андрій Засядко. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.