Сім ДТП та травмовані тернополяни

Опубліковано в Новини 03.11.2016

Сім дорожньо-транспортних пригод трапилось вчора, 2 листопада на Тернопільщині, повідомляють в секторі комунікацій ГУ НП в області.

Зокрема, одне із ДТП трапилось в Заліщиках. Водій збив жительку зі Збаражчини, яка переходила дорогу. Як встановили правоохоронці, водій не був в стані алкогольного сп'яніння, а жінку госпіталізували до лікарні. В неї закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, гематома м'яких тканин голови та травма ноги.

В Лановецькому районі "обійшлось" лише переломом ноги: там водій автомобіля переїхав чоловікові ногу. Останнього з закритим переломом гомілкового ступеневого суглобу доправили в травматологічне відділення.

На Збаражчині, неподалік села Чернихівці водій наїхав на чоловіка. Потерпілий перебував в стані сп'яніння, переходив дорогу "Тернопіль-Збараж" в непризначеному для цього місці, яке в додачу не освітлювалось. Його доправили в травматологічне відділення Збаразької райлікарні зі струсом і рваною раною потилиці.

У всіх випадках причини ДТП встановлює слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.