Відомо скільки коштуватиме централізоване опалення за жовтень для тернополян

Опубліковано в Новини 03.11.2016

У жовтні для тернополян, які користуються послугами з централізованого опалення, метр квадратний опалювальної площі вартуватиме на  35 відсотків менше: не 30,52 гривні як діючий тариф, а 19,813 гривень, повідомляють в управлінні ЖКГ.

Комунальне підприємство "Тернопільтеплокомуненерго" для нарахування оплати за послуги з централізованого опалення враховує температуру зовнішнього повітря на основі офіційних даних Гідрометеоцентру. Відтак, за підрахунками середня фактична температура повітря у жовтні становить +4,923°C. Саме тому за цей місяць тернополяни, в чиїх домівках "протікає" централізоване опалення платитимуть за метр квадратний значно менше. 

Така розрахункова плата діє у відповідності до пунктів 40-47 Постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року N 630 "Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення".

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.