Тернополян запрошують на спецпогашення поштових відправлень

Опубліковано в Новини 16.06.2021

Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини спільно з АТ «Укрпошта» та Тернопільським товариством АсФУ запрошує усіх охочих 18 червня о 12 год. відвідати спецпогашення поштових відправлень.

Вони присвячені 100-річчю з дня народження визначного публіциста і активного діяча збройного підпілля Організації Українських Націоналістів, члена Проводу ОУН і політвиховного відділу при Головній Команді Української Повстанської Армії, заступника голови Генерального Секретаріату Української Головної Визвольної Ради, Лицаря Золотого і Бронзового Хрестів заслуг, підполковника-політвиховника УПА Осипа Дяківа («Горнового»).

У будівлі Музейної установи буде презентовано пам’ятну поштову листівку з портретом О. Дяківа, в основу якої взято роботу графіка збройного підпілля ОУН Ніла Хасевича, а також представлена тимчасова тематична виставка присвячена 100-річчю з дня народження відомого краянина.

– У зв’язку з карантинними заходами кількість відвідувачів обмежена, тому просимо попередньо зголосити свою участь. Заявки приймаються до 11 год. 18 червня. Захід відбудеться у адміністративній будівлі установи “Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини” – м. Тернопіль, вул. Медова, 5, повідомляють на сторінці Музею національно-визвольної боротьби Тернопільщини.

Фото: з відкритих джерел 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.