Кухонним ножем порізала собі ліву руку: на Тернопільщині неповнолітня дівчина ледь не вчинила самогубство

Опубліковано в Новини 16.06.2021

Чотирнадцятого червня до чергової частини відділення поліції № 1 міста Борщів Чортківського районного відділу поліції звернулася жителька одного з сіл про те, що її малолітня донька, 2008 року народження, за місцем проживання вчинила спробу  самогубства -  кухонним ножем порізала собі ліву руку.

Як розповідає начальник відділу ювенальної превенції поліції Тернопільщини Петро Тихович, на перший погляд, причина поступку дитини незрозуміла, адже родина благополучна, в зацікавлених службах на обліку не перебуває. Проте з’ясувалася важлива деталь: дівчинка зважилася на непоправне в той час, коли сварилися батьки: тато нецензурно висловлювався в адресу матері, погрожував їй фізичною розправою. Дитина намагалася заспокоїти його, але на її прохання ніхто не зважав. Аби привернути до себе увагу, школярка взяла кухонний ніж та порізала зап’ястя руки.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.