«Ми не розуміємо дій керівництва»: на Тернопільщині депутатка вийшла з партії «Голос»

Опубліковано в Новини 15.06.2021

Ще одна представниця «Голосу» покинула лави партії.

Мова йде про депутатку Зборівської міської ради Лесю Голояд.

Про це дівчина повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

– Я дуже терпляча людина, завжди такою була. Але готова терпіти лише тоді, коли бачу вихід чи рішення. Внутрішня ситуація у ГОЛОСі з січня викликає обурення у багатьох адекватних і розумних партійців, ми не розуміємо дій керівництва, я не впевнена, що вони самі розуміють свої дії. Ганебні випадки голосування, авторитарний режим імені однієї особи, конфлікти і відсутність демократії, сліпі голосування частини людей. Помилки слід пробачати раз, а всі наступні рази - це свідомі дії і підігравання. Кому? Це очевидно для всіх, хто у "темі". Наголошую, що моя думка щодо партії стосується саме керівництва і наближених до керівництва осіб, а не усіх нардепів та партійців. Нікуди не йду, бо нема куди) А як з'явиться, то буду довго думати і передбачати все. Продовжую роботу у місцевій раді , як депутат і стажування у Романа Лозинського. Бо люди, які нас обрали - обрали нас, а не партію. Все буде добре - кажу вам я, а не Вакарчук, написала Леся Голояд.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.