На Тернопільщині вандали знищили сітку на стадіоні (фотофакт)

Опубліковано в Новини 14.06.2021

У Микулинцях невідомі знищили сітку на місцевому стадіоні, яку нещодавно встановили.

Про це повідомили у спільноті «Моє містечко».

– Усе, що зроблено в Микулинцях чи отг "за рахунок" держави, зроблено за наші з вами податки. І лише державне управління у вигляді селищної ради розподіляє кошти, залежно від потреб населеного пункту. Дуже прикро бачити як майно містечка паплюжать.

Особливо яскраво це можна побачити на спортивному майданчику біля школи. Сітка, яку недавно поставили, зламана. М'ячем так виломали? Хотілося б побачити того сильного четвертокласника. Видно, що її зламали заради розваги.

Тоді, заради розваги, і відновіть цю сітку. Бо ще декілька років і не буде як дітям грати ігри.

Так, можливо, сітка не з найміцнішого матеріалу, але і найміцніший матеріал можна зламати.

Питання в тому, як люди ставляться до себто "державного" майна. "не моє – не шкода".

Жителі містечка, давайте будемо оберігати  наше ж майно.  І якщо ви бачите, що хтось паплюжить будь-яку новостворену і не лише споруду – не проходите осторонь, дайте зауваження.

І звертаємося до ТИХ важко сказати людей, хто зруйнував цю сітку, ПРО ЩО ВИ ДУМАЛИ, КОЛИ ЦЕ РОБИЛИ? – йдеться у повідомленні.

В коментарях одні користувачі обурюються з цього приводу, інші – ставлять під сумнів якість сітки.

–  Та від якого м’яча? Ви серйозно? В стромках, на штучному полі, така ж сама сітка, і там бігають футбол не тільки діти, а і дорослі, повірте там з непоганою силою прилітає м‘яч, але чогось там вона стоїть і нічого їй нема, – прокоментував Вадим Невідомий.

– Це могли зробити і дорослі. Факт того, що це зроблено не випадково, наприклад, м'ячем, а навмисне. Мета цього допису – щоб ті, хто це зробив, зрозуміли, що наступного разу вони будуть покарані. А для жителів містечка – звертати увагу на проблему вандалізму і робити зауваження, додають у коментарях.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.05.2024 soroka
Тернопіль – перше місто України, де діє комісія для допомоги в отриманні відстрочки від мобілізації
У Тернополі, вперше в Україні, створили комісію при міській раді, яка буде допомагати громадянам отримувати…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.