На Тернопільщині обшукали лісівників, які незаконно вивозили деревину до Європи

Опубліковано в Новини 02.11.2016

До злочину причетні лісівники трьох областей, в тому числі Тернопільської.

Прокуратура області розслідує та здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні розпочатому за ч. 4 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 4 ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Нагадаємо, розслідуванням встановлено, що працівники лісового господарства впродовж 2015-2016 років через своїх родичів та знайомих, оформлених підприємцями, на підставі підроблених документів щодо походження деревини експортували лісопродукцію до країн Європи.
 
У межах кримінального провадження на початку жовтня цього року було проведено близько 20 обшуків на території трьох областей Західного регіону та вилучено 12 000 доларів США, комп‘ютерну техніку та документацію. 31 жовтня 2016 року працівники прокуратури спільно із співробітниками Управління захисту економіки в Тернопільскій області додатково провели 23 обшуки у підприємців щодо реалізації лісопродукції. Вилучено документи та близько 100 метрів куб. деревини.
 
Розслідування у кримінальному провадженні триває.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.07.2024 soroka
В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті
В Івано-Франківську збільшили вартість проїзду у громадському транспорті. Місцева влада пояснює підвищення вимушеним кроком та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.