Мешканці Тернопільщини можуть повторно вакцинуватися від коронавірусу

Опубліковано в Новини 21.05.2021

Станом на 19 травня в Тернопільській області щеплено першою дозою 30 023 людини. 

Вже учора, 20 травня другу дозу вакцини отримала завідувачка інфекційного відділення Тернопільської міської дитячої клінічної лікарні Ольга Дивоняк. 

- Перше щеплення вакциною AstraZeneca-SKBio я отримала 25 лютого, перенесла добре, ніяких побічних впливів не було. За цей період не хворіла, і, сподіваюся, в майбутньому також не буду. Хочу звернутися до жителів області: не зволікайте, записуйтеся на вакцинацію, а також дотримуйтеся маскового режиму і соціальної дистанції, - наголосила Ольга Дивоняк.

Нагадаємо, жінка працює дитячим інфекціоністом  вже 26 років. З досвіду знає, що найефективнішим способом боротьби з інфекціями є щеплення. Це стосується не тільки коронавірусу, а й інших захворювань.

 

Фото: ТОДА



Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.