Поліцейські зафіксували 442 порушення карантинних обмежень на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 20.04.2021
На Тернопільщині працюють рейдові групи, які щоденно перевіряють суб’єкти господарювання, перевізників, ринки, громадські місця. За минулий  тиждень, з 12 по 18 квітня, поліцейські склали  96 адмінпротоколів за порушення правил карантину та винесли 346 постанов за недотримання маскового режиму.
 
Найбільше випадків невиконання обмежувальних заходів рейдові групи виявили в закладах торгівлі. Там були відсутні маркування для перебування в черзі клієнтів, а також продавці обслуговували відвідувачів, котрі перебували без масок. Нехтували правилами карантину і водії громадського транспорту, які у салоні перевозили понад норму пасажирів.
 
Порушення рейдові групи зафіксували і в закладах громадського харчування. Найбільш поширене – робота об’єктів господарювання у заборонений час.
 
За виявленими фактами правоохоронці склали адміністративні протоколи за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей).
 
За минулий тиждень поліцейські  винесли 346 адмінпостанов щодо осіб, котрі перебували у громадських місцях та транспорті без респіраторів або захисних масок. На порушників накладено  штраф від 170 до 255 гривень.
 
Правоохоронці й надалі разом з контролюючими органами стежитимуть за дотриманням протиепідемічні заходів, а жителів області закликають не порушувати їх.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.