Мешканець Тернопільщини потрапив в аферу, пов'язану з орендою квартири у Львові

Опубліковано в Новини 07.04.2021
Шахрайство пов’язане з орендою квартири – одне з популярний видів майнових злочинів, де аферисти без будь-яких труднощів привласнюють грошові кошти. 
 
Квартири зазвичай бронюють заздалегідь. Для підтвердження власники приміщень, а в даному випадку аферисти просять переказати завдаток в розмірі вартості першої доби проживання.
 
Пройдисвіти вирішили й на такому підзаробити: вони копіюють фото квартир на різних сайтах і розміщують пропозиції, представляючись власниками. Ціни вказують зазвичай нижче ринкових, щоб заманити клієнтів. Після того, як жертва переказує кошти, просто вимикають телефон. Як результат - люди втрачають свої гроші і залишаються без житла.
 
Від такого роду злочину потерпів житель Кременця. Молодик 1998 року народження переказав завдаток в розмірі 500 гривень за оренду квартири в Львові. Після здійсненої транзакції потерпілий намагався зв’язатися з орендодавцем, однак в останнього був вимкнений телефон. За допомогою він звернувся до правоохоронців.
 
Відомості про злочин внесено до Єдиного реєстру 

 

 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.