На Тернопільщині шахраї вигадують нові способи "заробітків"

Опубліковано в Новини 06.04.2021
Шістсот п'ятнадцять гривень втратила жителька Чортківщини, повіривши невідомим. В одній із соцмереж двадцятишестирічна жінка отримала повідомлення про те, що вона виграла одну із останніх моделей дороговартісного телефону.
 
Невідомі в приватних повідомленнях пояснили, що її сторінка брала участь в розіграші призів. Аби отримати подарунок, потрібно оплатити вартість доставки. Після отримання телефону гроші організатори неіснуючої акції обіцяли повернути.
 
Погодившись з такими умовами. жінка на вказаний рахунок перекинула 615 гривень. Проте приз не надходив, а на повідомлення ніхто не відповідав. За допомогою потерпіла звернулася до поліції. Даний факт правоохоронці внесли в ЄРДР згідно статті 190 ККУ - шахрайство.  
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.