Поблизу Тернополя – затори через ремонт дороги (фотофакт)

Опубліковано в Новини 05.04.2021

У Підгородньому поблизу Тернополя триває ремонт дороги.

Про те, що проїзд машин на цьому відрізку шляху ускладнений, повідомила пасажирка рейсового автобуса Олена. Сьогодні, 5 квітня, вона їхала до Тернополя та потрапила у затор.

– При в'їзді у населений пункт в напрямку з Бережан на Тернопіль стоїть світлофор, який постійно світить червоним, тобто забороняє рух транспорту, який рухається лівою смугою. Тому рейсовий автобус стояв майже 10 хвилин, допоки водій не вирішив виїхати на зустрічну, а потім звернути праворуч у вуличку, тим самим маневром він оминув затор, каже Олена.

Нагадаємо, у понеділок, 22 березня, розпочато поточний середній ремонт між містами Тернопіль та Бережани автомобільної дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, котрий стане складовою маршруту М-30 Стрий – Ізварине. Перша бригада субпідрядника почала працювати у с. Підгороднє Тернопільського району (км 140 дороги М-12).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.