Шифер, пляшки та матраци: на Тернопільщині пасовище «потопає» у смітті (фото)

Опубліковано в Новини 02.04.2021

У селі Білокриниця на Кременеччині утворили стихійне сміттєзвалище.

Посеред пасовища лежать пакети зі сміттям, мішки, пляшки, будівельні відходи та навіть матраци.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив Роман Пшевлоцький.

– Сьогодні був шокований! Люди, невже вам подобається жити посеред сміття? Ще одне сміттєзвалище утворили в с. Білокриниця на пасовищі за залізнодорожнім переїздом по вул. Замкова! Хочу нагадати, що штрафи зросли в декілька разів, і оскільки совісті в деяких людей немає, то значить будемо тих людей карати штрафами!!! написав чоловік.

У коментарях користувачі обурюються з цього приводу.

– Це особливості нашого менталітету: "ганити" когось і, одночасно, "гадити" біля себе. І це проблема не лише території "землі Білокриницької". Пройдіться "туниками", особливо по вул. С. Детюка: від музшколи до об'їзної дороги. Сніг зійшов і уся "чистота відійшла" разом з ним, особливо на схилах. І хто винуватий? Звісно, це керівництво міста "прийшло, насмітило, пішло і не прибрало". Як завжди... А ми, жителі, ні при чому!!! – написала Inna Galatovich.

– Зійшов сніг і весь "сором" повилазив. Нажаль сміття повсюди в лісі на узбіччі доріг, на полі, в кожному рівчаку і навіть маленькій ямці: бумажка, пляшка, кульок з побутовим сміттям, кури в пакеті... Це я зараз пишу про своє село - Сапанів. Минулого року прибрали в чотирьох узбіччя зі сторони Борочку : жааах! Прибрали весною, за місяць практично все " прийшло назад" , а зараз знову весь ліс в "фантиках". Сором - слів немає! додала Наталія Ігнатова.

Фото: Роман Пшевлоцький

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.