На Тернопільщині запрацювали ще три поліцейські станції

Опубліковано в Новини 02.04.2021
Дві поліцейські станції розпочали роботу на території Чортківського району та одна – у Тернопільському районі.  Їх відкрили в рамках співпраці територіальних громад та Національної поліції.
 
Як розповідає заступник начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в області Василь Дідух, відкриття поліцейських станцій – це важливий крок для надання якісних послуг населенню.
 
- Створення станцій допомагає максимально наблизити поліцейські наряди до віддаленої сільської місцевості та вчасно реагувати на повідомлення громадян, - зазначає Василь Дідух.
 
У Чортківському районі свої відділки поліції відтепер мають Заводська та Білобожницька територіальні громади. Станція у Білобожниці  обслуговуватиме 18 населених пунктів, в яких проживає понад десять тисяч осіб.  А у Заводському – два населених пункти, а це майже сім тисяч жителів.
 
У Тернопільському районі поліцейська станція запрацювала на території Козівської територіальної громади. Під її контролем буде 12 населених пунктів з шістьма тисячами жителів.
 
Тернопільщина стала першою, де з ініціативи керівництва поліції та за підтримки місцевих громад почали створювати поліцейські станції. В області працює уже 33 таких станції.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області 
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.