У Теребовлянській мистецькій школі замінять дах за понад два мільйони гривень

Опубліковано в Новини 29.03.2021

Теребовлянська міська рада ініціювала реалізацію проєкту «Капітальний ремонт даху, перекриття та утеплення фасаду в Теребовлянській мистецькій школі», вартість якого становить 2 млн 500 тисяч гривень.

Про це повідомили на сайті Теребовлянської ОТГ.

Проєкт, який  розрахований на два роки, громада передбачає втілити в життя за власні кошти. Цьогоріч в межах проєкту  заплановано замінити дах, відновити вентиляційні канали, провести вогнезахист дерев’яних конструкцій покрівлі. На ці роботи в бюджеті міської ради закладено 1 млн 600 тис. грн. Утеплення фасаду школи підрядна організація проводитиме вже наступного року.

Цього тижня працівники ПП «Юс-Будінвест» (Чернівецька обл.), яке виграло тендер на проведення капітального ремонту в мистецькій школі, розпочали роботи із заміни даху (демонтаж старого шиферного покриття, часткова заміна крокв та балок дерев’яного перекриття стелі). Зі слів начальника відділу культури Теребовлянської міської ради Михайла Кузіва, станом на сьогодні вже профінансовано аванс на суму 500 тисяч гривень.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.