Відомі тернополяни читатимуть твори для дітей в обласній книгозбірні

Опубліковано в Новини 19.03.2021

Міжобласна акція «Березень! Читають всі!», яка спрямована на промоцію читання, розпочнеться 19 березня о 13:30 год. у Тернопільській обласній бібліотеці для дітей.

- Під час заходу відомі особистості Тернопільщини читатимуть вголос уривки літературних творів певного автора. Цьогоріч в центрі події — популярний український письменник сучасності, один з улюблених авторів дітей та підлітків Сергій Гридін та герой його пригодницької трилогії для дітей — комп’ютерний вірус Федько, — розповідають у бібліотеці.

Зазначається, що ідея проведення акції народилась у Львівській обласній бібліотеці для дітей та стала доброю традицією ще для трьох областей — Тернопільщини, Хмельниччини та Івано-Франківщини.

Хто зі знаменитостей читатиме захопливі твори Сергія Гридіна для тернопільських дітлахів у бібліотеці наразі не повідомляють. Кажуть, нехай це буде сюрпризом.

 

Фото: ТОР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.