Сніг, дощ та холоди: відомо, якою погода у Тернополі буде завтра

Опубліковано в Новини 16.03.2021

Синоптикиня Наталка Діденко розповіла чого тернополянам чекати завтра від погоди.

Інформацією вона поділилася на власній сторінці у соціальні мережі.

– Середа в Україні визначатиметься капризами й бажаннями південного циклона, який зараз насолоджується видами Чорного моря. Цей циклон разом із атмосферними фронтами, викручуючись проти годинникової стрілки - як це буває зазвичай у циклонів - захоплюватиме завтра у свою вологу хмарність значну частину території України, пише Наталка Діденко. – Тому 17-го березня у більшості областей очікується дощ, місцями з мокрим снігом.

 Температура повітря у міста та області також трохи знизиться.

 – Температура повітря в Україні у середу почне поступово знижуватися - на Півночі, Заході, у більшості центральних областей завтра передбачається +1+5 градусів. У південній частині, на південному сході, а також у Кропивницькому та Дніпрі з районами ще буде відчутно тепліше: протягом дня +5+11 градусів, – пише синоптикиня.

 Також Наталка Діденко розповіла, що потепління вже не за горами.

– До кінця тижня буде холодно, а ось потепління прийде орієнтовно напередодні Всесвітнього дня метеоролога, 22-23 березня! Починаємо потихеньку протирати від зимової пилюки хатні фікуси перед їхньої еміграцією на балкони, частіше провітрювати дальні кутки шафи, звідки вже несміливо усміхаються футболки та лляні сукні, й уважно стежити за свіжими прогнозами погоди, – пише синоптикиня.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.