На Тернопільщині стадіон перетворили в болотяне місиво (фото)

Опубліковано в Новини 15.03.2021

Про поганий стан футбольного поля у селі Петрики в мережі розповів місцевий мешканець.

Світлинами чоловік поділився у спільноті «Село Петриків - проблеми і радості».

За словами місцевого мешканця, поле пошкодили люди, які щонеділі грають в футбол.

— Отак зараз виглядає наше футбольне поле. Якісь чоловіки кожної неділі о 8 год ранку, приходять і вбивають поле, місять болото, який же це футбол? Трава зараз найбільш вразлива, ще пару раз так побігати, і там вже не буде трави. Може хтось з влади втрутиться, адже там бігають явно не петриківські. Або як влада не зможе, то я думаю прийдеться самим прийти і пояснити хлопцям, що так не добре робити, — пише Slavik Muz.

У обговоренні до чоловіка звернувся один з гравців. За його словами,  разом з друзями вони не лише грають в футбол, а й доглядають за полем.

— Звертаюся до автора цього повідомлення! Я є учасником цього футболу на 8:30 кожної неділі. Якщо в тебе є якісь питання, то приходь в неділю і ми тобі розкажемо, що ми для того поля робимо і чи маємо право там грати футбол,  — коментує ситуацію Андрій Костишин. —  А ще краще візьми з собою тих людей, що там бухають і залишають бутилки з горілки і пакетики з закуски бо не можуть донести до смітника, чиї корови і коні там ходять і шкодять. А тоді напишеш тут в групі, як є насправді і що ми за люди.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.